Vandrerhjem i Canada 2

Det å planlegge ferien er jo blitt en viktig del for de fleste av oss, noen velger og ta alt på sparket etter hvert på turen. Men for de som har barn er det nok best og være sikker på forhånd at alt er klart og tilrettelagt.

Det å velge seg en rute langs noen av de mange vandrerhjemmene som finnes er det mange som har begynt og gjøre.Det er jo vesentlig billigere å overnatte på disse hjemmene en på hoteller og andre tilbud rundt omkring.

Rossburn

I staten Manitoba ligger byen Rossburn, litt nord for byen finner vi vandrerhjemmet 9 Finger Ranch HI Rossburn. Et litt utenom det vanlige vandrerhjem, det ligger landlig til og er da egentlig en ranch. Dette innbyr til flotte naturopplevelser sommer som vinter samt at det er kort vei inn til byen med hva de har å tilby. I området rundt hjemmet kan man bli med på fugletitting, fiske, ta en tur med kano, bade på stranden, leie en hest og ta seg rundt i området på engen hånd eller bli med på en arrangert tur. Sykkelstier er det også flere av her. På vinteren er det flotte skiløyper og utforbakker som man kan ha det gøy i. I selve Rossburn finner man golf, gym, lokale markeder, museum og supermarkeder.

HI Regina

HI Regina

Hi Regina finner man i byen ved samme navn Regina, den er hovedstaden i staten Saskatchewan. Vandrerhjemmet blir også kaldt Turegon Internasjonal Hostel og har to ganger mottatt prisen for det beste vandrer hjemmet i Canada. Her finner man det meste rett ved vandrerhjemmet, badestrand, kino, shopping sentere, golf, lokale markeder, museum nasjonalpark, teater, vannpark og ett yrende natteliv. Det er også mange andre attraksjoner man burde få med seg her, Wascana Center, Royal Saskatchewan museum, Royal Canadian Mounted Police trenings senter og museum, Globe Teater og Canadian Western Agribition er noen av dem.

HI Edmonton

I staten Alberta finner man hovedstaden Edmonton, her ligger HI Edmonton flott til midt i byen. Stedet har masse og tilby i nærområdet, for de aktive

HI Edmonton

har man basketball bane, kano, dans, fotball, hockey, skateboarding, svømming, tennis, volleyball og fjellturer på sykkel. Som storbyer flest har de også kino, teater, shoppingsentre, lokale marked, museum, et flott natteliv, vannpark, tema park og nasjonal park. Byen er også kjent for og ha flere festivaler i løpet av året, Edmonton Internasjonal Street Performer`s Festival, K Day, Edmonton Folk Music Festival, Interstellar og Edmonton Internasjonale Film Festival er noen av dem. Attraksjoner man bør få med seg her er The Famous Five, Royal Alberta Museum, Telus World of Science, Alberta Aviation Museum, Loyal Edmonton Regiment Military Museum og Fort Edmonton Park.

HI Calgary City Centre

Calgary ligger også i provinsen Alberta, her ligger vandrerhjemmet HI Calgary City Center. Det ligger i down town distriktet ikke langt unna elven Bow River med det meste av aktiviteter rett ved. Her finner du temaparker, kino, shoppingsentre, golf, gym, museum, nasjonal park, teater, vannpark og lokale markeder. Med et flott natteliv får man oppleve det meste både på dagtid og ut i de små timer.