Vandrerhjem i Canada

Hvor skal man reise i ferien og hva koster det med overnattinger, det er nok hoved sakene som gjelder når ferien skal planlegges.Enten man er ung eller er småbarns familier er det ikke alltid at ferie budsjettet er så stort. Men da er det greit og ha alternativer som vandrerhjem rundt omkring i verden, en god del billigere en hoteller og andre overnattings tilbud der ute.

Prince Rupert

På Canadas vestkyst i British Columbia ligger byen Prince Rupert, her ligger vandrerhjemmet Prince Rupert. Stedet ligger ute på øya Kaien som har rundt 12 000 innbyggere. Her har man noe for de fleste aldersgrupper og de forskjellige interesser. Sports aktiviteter som golf, kanopadling, fisking, fjellklatring, dykking, sykkelturer. Stedet har også egne turer hvor du kan få sett val og fugl titting. De har også det meste av hva en by kan tilby, kino, lokale markeder, museum, nasjonal park, spise steder, bysentre, supermarked og svømmebasseng.

Whaler`s on the point guesthouse

Whaler`s on the point guesthouse

Lengre syd på vestkysten av British Colombia ligger byen Tofino, stedet ligger helt yters på en halvøy. Her ligger vandrerhjemmet Whaler`s on the point guesthouse. Stedet ligger flott til med god utsikt utover havet og øyene rundt, strand og havn rett ved hjemmet hvor man kan nyte badelivet eller fiske litt. I området rundt finner du golf, shopping sentre, lokale markeder, museum, nasjonal park, varme kilder, gym og et flott natteliv. For de som liker litt sportslige aktiviteter har man sykling, fisking, dykking, surfing og tilby. Her kan du bli med på val safari, det passerer rundt 20 000 valer hvert år her. De er på vei til Mexico hvor de finner sommer føden. Det blir også arrangert flere festivaler her, Pacific Rim Val Festival, Tofino Shorebird Festival, Tofino Mat og Vin Festival og Clayoqout Oyster Festival er noen av dem.

 

Riding Fool Hostel

Riding Fool Hostel

Litt lengre syd kommer vi til Cumberland hvor Riding Fool Hostel ligger. Vandrerhjemmet ligger omtrent midt i byen med omtrent alt en by har og tilby omtrent rett utenfor døra. Dette er et populært sted sommer som vinter, med mange aktiviteter og tilby. Rett over gaten er det en ski pub som er kåret til Nord Amerikas beste av Skier Magazine, en hyggelig avslutning på skituren eller turen i utforløypa. Av andre sportslige aktiviteter i området finner man flotte sykkelløyper også opp i fjellet er det lagt til rette for sykkelen. Fjell klatring, fisking, gym, golf, orientering, tennis og svømming. Man finner også strand, kino, bysentre, lokale markeder, fjellområder, museum, nasjonal park, et flott natteliv, supermarked, teater og vann park i nærheten. Noe for de fleste alders grupper.

HI Victoria

Helt syd på Vancouver Island ligger Victoria og vandrerhjemmet HI Victoria, byen Victoria har vert hovedstaden i British Columbia siden 1870 tallet. Vandrerhjemmet ligger i den gamle historiske bydelen Downtown med masse og finne på i nærheten. På selve vandrerhjemmet har man tv rom, biljard og eget spillerom for de yngre. Rett ved finner man tem park, strand, kino, golf, lokale markeder, teater og et yrende natteliv. Man finner også attraksjoner som Beacon Hill Park, Strait of Juande Fuca og Olympic Mountain, som noen av stedene man burde oppleve.

HI Victoria